Garsenybės

Šalajeva, Marija Aleksandrovna

Pin
+1
Send
Share
Send

Vardas: Maria Shalaeva

Vidurinis vardas: Aleksandrovna

Gimimo diena: 1981 m. Kovo 15 d. (38 m.)

Gimimo vieta: Maskva

Aukštis: 167 cm

Svoris: 52 kg

Rytų horoskopas: Gaidys

Karjera: Rusijos aktoriai 1010 vieta

Nuotrauka: Marija Šalaeva

Marijos Šalajevos aktorinės karjeros pradžia, pirmieji filmai

Maria pradėjo vaidinti filmuose nuo 2002 m. Vaidino filmuose „Odisėja 1989“, „Pirmakursis“, „Naktinis pardavėjas“, „Vaidino maršas“. Atsirado Piotro Buslovo filme „Boomeris“ (vaidino kameros merginos vaidmenį iš telegrafo). Ji taip pat vaidino trumpametražiame filme „Rytojaus gimtadienis“.

2004 m. Su Marija nutiko pasakiška istorija. Aktorė pirmą kartą išskrido į Paryžių. Lėktuve ji susitiko su režisieriumi Sergejumi Tkačiovu. Jį sužavėjo Marijos grožis ir pažodžiui per savaitę parašė scenarijų specialiai jai. Filmas vadinosi „Maša“. Tai pasakojimas apie merginą, kuri pabėga į Paryžių. Šaudymas vyko Prancūzijoje, įskaitant Luvrą (labai sunku gauti leidimą šaudyti muziejuje). Marija įstojo į VGIK. Ji mokėsi skurdžiai, nuolat ištvermingai, išsiblaškė, neatliko namų darbų. Gavau darbą padavėja klube. Marija kažkodėl baigė studijas iki antrųjų metų pabaigos ir buvo ištremta.

Marijos Šalajevos vaidmenys filmuose ir televizijos laidose

Šis filmas sulaukė didelio kritikų ir visuomenės susižavėjimo. Nuotrauka turi apie 10 apdovanojimų. Maria Shalaeva tapo „Kinotavr“ nugalėtoja geriausios aktorės nominacijoje, ją taip pat priėmė „Nika“. 2008 m. Filmas tapo pretendentu iš Rusijos į „Oskarą“.

Po to Marija nusprendė, kad užkariavo Rusijos kiną, o režisieriai turėtų pasipildyti jos pasiūlymais. Tačiau po „The Mermaid“ aktorė nebuvo pakviesta į rimtus vaidmenis. Keletą metų buvo užliūlis. Marija vaidino mažuose vaidmenyse, dirbo televizijos laidose. Ji vaidino Jurijus Morozas filme „Broliai Karamazovai“. Aktorė labai jaudinosi dėl rimto darbo trūkumo.

Šiuo metu Maria Shalaeva

Tik praėjus penkeriems metams po filmavimo „undinėje“ Marija gavo ilgai lauktą pasiūlymą. Režisierius Pavelas Ruminovas pakvietė ją į pagrindinį vaidmenį jo dramoje „Aš būsiu šalia“. Marija vaidina sėkmingą moterį, 6 metų sūnaus motiną. Moteris sužino, kad yra nedarbinga. Ir dabar visas jos gyvenimas yra skirtas sūnui surasti naują šeimą. 2012 m. Maria gavo kino kritikų apdovanojimą „Baltas dramblys“ ir „Niku“ už vaidmenį šiame filme.

Dabar Maria ir toliau vaidina filmuose ir TV laidose. 2014 m. - serijos „Demonai“ pagal Dostojevskio romaną premjera. Marija ten grojo Marya Timofeevna Lebyadkin. Filme taip pat vaidino Antonas Šaginas, Sergejus Makovetskis, Igoris Kostolevskis.

Asmeninis gyvenimas

Aš iki filmo „Pasiuntinys“ rinkinio iki mirties buvau susitikęs su operatoriumi Daniilu Gurevičiumi.

Tada ji palaikė ryšius su aktoriumi Dmitrijumi Ševčenka. 2005 m. Gimė jų sūnus Nestoras.

Nuo 2009 m. Vedęs kompozitorių Ivaną Lubennikovą. 2010 m. Pora susilaukė dukters Evdokia.

Biografija

Maria Shalaeva yra rusų kino aktorė, išgarsėjusi jaunystėje vaidindama pagrindinius vaidmenis autoriaus projektuose „Masha ir undinė“. Antrasis paveikslas atnešė menininkui daugybę nacionalinių apdovanojimų, taip pat dramą „Aš būsiu šalia“. Tačiau negavusi aktorinio išsilavinimo, Marija buvo apdovanota neišsakytu kino teatro „Arthouse“ karalienės titulu.

Maria Shalaeva

Šiandien ji įgyja režisūros įgūdžių, pristatydama visuomenei pirmąjį trumpametražį filmą „Skyrybos“. Šalajeva planuoja sukurti pilno ilgio paveikslą.

Vaikystė ir jaunystė

Būsimoji aktorė Maria Shalaeva gimė 1981 m. Kovo 15 d. Maskvoje, dizainerių šeimoje. Tėvas retai matė dukrą dėl darbo, be to, kai Maša buvo maža, jos tėvai išsiskyrė. Mergaitės senelis Vladislavas Aleksandrovičius Duginas buvo karinių laivų statytojas, o motina - inžinierius, tačiau vėliau ėmėsi verslo. Būdama vaikas, Maria žaidė domra. Šis muzikos instrumentas patraukė jos dėmesį po bendros kelionės su močiute į muzikos koncertą.

Aktorė Marija Šalaeva

Būdamas vaikas, Masha svajojo apie balerinos profesiją, tačiau po pamokų ketino įstoti į Maskvos aviacijos institutą ir netgi pradėjo lankyti parengiamuosius kursus. Maria nebuvo visiškai nuosekli priimdama sprendimus.

Būsimoji žvaigždė motinai staiga pasakė, kad aviacijos institutas jos planuose nebėra, o dabar domisi aktorės profesija. Dėl to mergina pasekė savo pusbrolio, kuris buvo Maskvos meno teatro aktorius, pėdomis.

Gimęs:

Maria Shalaeva yra nemaloni rusų aktorė, jos kelias į kūrybą yra neįprastas. Tiesą sakant, Marijos karjera vystosi savotiškai - populiarumo viršūnėje arba kartais ilgą laiką ji negavo pasiūlymų iš režisierių.

Toli nuo vaidybos

Maria Šalaeva yra gimtoji maskviete, jos tėvai, inžinieriai dirbo kurdami orlaivius. Vėliau mergaitės motina buvo perkvalifikuota kaip verslininkė. Marija retai matydavo savo tėvą, nes jis daug laiko praleisdavo darbe. Dažniausiai mano močiutė užsiėmė auklėjimu. Vienu metu mergaitė mėgdavo groti domra, ji greitai įvaldydavo instrumentą ir labai gerai grojo, kuo labai didžiavosi.

Būdama vaikas, o tada besimokydama mokykloje, Marija nesiekė tapti aktore, nelankė teatro užsiėmimų. Mergaitė norėjo tapti balerina, tačiau jos svajonės niekada nebuvo įgyvendintos. Arčiau mokslo baigimo, Šalaeva priėmė tvirtą sprendimą sekti savo tėvų pėdomis. Tam būsimoji aktorė planavo stoti į Aviacijos institutą. Norėdami išlaikyti stojamąjį egzaminą, be jokių problemų lankiau parengiamuosius kursus. Tačiau vienu metu Marija radikaliai pakeitė savo planus ir pasakė savo šeimai, kad užsiims aktorės karjeros kūrimu.

Mergina pradeda lankytis atrankoje ieškodama vaidmenų ir nulinių metų pradžioje sėkmė jai šypsosi. Šalajeva dalyvauja tokiuose filmuose kaip „Naktinis pardavėjas“, „Pirmakursis“, „Kovas-mėtyk“. Po kurio laiko Marija buvo pakviesta į negailestingą vaidmenį kultiniame filme „Boomeris“.

Naujokės aktorės gyvenimas radikaliai pasikeitė nulio metų viduryje. Skrydžio į Paryžių metu mergina susipažįsta su režisieriumi Sergejumi Tkačiovu ir žavi jį savo grožiu. Naujas draugas per trumpiausią įmanomą laiką rašo filmo scenarijų specialiai mergaitei, nuotrauka buvo pavadinta pagrindinio veikėjo vardu.

Maria Shalaeva: biografija

Būsimoji aktorė Maria Shalaeva gimė 1981 m. Kovo 15 d. Maskvoje dizainerių šeimoje. Tėvas dėl savo darbo retai matydavo dukrą. Masha senelis buvo karinis laivų statytojas, o motina - inžinierius, tačiau vėliau pradėjo verslą. Vaikystėje mergaitė vaidino domra. Šis muzikos instrumentas Marijos dėmesį patraukė po bendros kelionės su močiute į vieną iš koncertų. Ji puikiai grojo, mėgo demonstruoti savo sėkmę kitiems vaikams.

Aktorė Marija Šalaeva

Masha, kaip ir daugelis merginų, nuo vaikystės svajojo apie balerinos profesiją, o po mokyklos buvo pasiryžusi stoti į Maskvos aviacijos institutą ir netgi pradėjo eiti į parengiamuosius kursus. Maria nebuvo visiškai nuosekli priimdama sprendimus. Būsimoji žvaigždė motinai staiga pasakė, kad aviacijos institutas jos planuose nebėra, o dabar domisi aktorės profesija. Dėl to mergina pasekė savo pusbrolio, kuris buvo Maskvos meno teatro aktorius, pėdomis.

Aktorė be išsilavinimo

Shalaeva po filmo „Masha“ filmavimo tampa VGIK studentu. Bet mergaitės studijos nebuvo veiksmingos nuo pat pradžių. Ji sistemingai praleido klases. Negalėjau pasigirti akademiniu pasirodymu, o jau antraisiais metais buvau ištremtas. Vėliau aktorė labai apgailestavo, kad netapo absolventė.

Maria Shalaeva filme „undinė“

Maria Shalaeva filme „Apie meilę“

Kitas aktorės karjeros turas išprovokavo paveikslą „Undinėlė“. Ir vėl scenarijus buvo parašytas specialiai Marijai. Čia ji vaidino kvailą merginą su supervalstybėmis. Šis darbas sulaukė daugybės apdovanojimų ir netgi buvo nominuotas „Oskarui“.

Maria Shalaeva filme „Demonai“

Maria Shalaeva filme „Moterys ant krašto“

Tokia sėkmė pasuko galvą aktorei, kuri tikėjo, kad dabar režisieriai duos jai pasiūlymus. Bet viskas nutiko atvirkščiai, jie nustojo kviesti Šalajevą į projektus. Po kelerių metų aktorės karjeros pertraukimo mergina pradėjo sutikti su mažais vaidmenimis, vaidino televizijos laidose.

Aleksandras Palis, Milošas Bikovičius ir Maria Šalaeva filme „Be sienų“

Po kurio laiko sėkmė vėl šypsosi Marijai, ją pakviečia Pavelas Ruminovas vaidinti savo filme „Aš būsiu šalia“. Tai tragiška istorija, už kurią aktorė gavo prestižinį apdovanojimą. Po tokio išraiškingo vaidmens aktorė buvo pradėta kviesti veikti filmuose, ji nebepraleido progos dalyvauti kuriant filmus ir serialus.

Filmai

Aktorės Marijos Šalaeva kūrybinė biografija iš tikrųjų prasidėjo 2002 m. Pirmieji filmai, kuriuose ji vaidino, buvo darbai „Odisėja 1989“, „Pirmakursis“, „Naktinis pardavėjas“ ir „Vaidino maršas“. Ji taip pat vaidino telegrafo mergaitės vaidmenį viename iš filmo „Boomeris“, režisuoto Piotro Buslovo, epizodų. Tada jos filmografija buvo papildyta trumpametražiu filmu „Rytojaus gimtadienis“.

Maria Shalaeva filme „Boomer“

Stebuklas aktorei buvo 2004 m. Skrydis į Paryžių, nes lėktuve jai pavyko susipažinti su garsiuoju režisieriumi Sergejumi Tkačiovu. Mergaitė iškart jam patiko, ir jis nusprendė skirti jai scenarijų. Filmas buvo tiesiog vadinamas „Masha“.

Tuomet Marijai pavyko įstoti į VGIK, tačiau ji nesiskundė puikiomis studijomis. Antraisiais metais studentas buvo ištremtas. To priežastis buvo pravaikštos, sistemingas namų darbų neatlikimas ir žemi akademiniai rezultatai. Vėliau Shalaeva tai pripažino pagrindine savo gyvenimo klaida.

Maria Shalaeva filme „Masha“

Filmo „Maša“ scenarijus nėra vienintelis, parašytas specialiai Šalajevai. Režisierė ir scenaristė Anna Melikyan parašė Marijai, kuri tada buvo dar studentė, scenarijaus filmui „Undinėlė“ pagal danų rašytojo Hanso Christiano Anderseno pasaką. Pagrindinis skirtumas tarp šių dviejų idėjų yra tas, kad Melikjanuose viskas išversta į šiuolaikinį XX amžių.

Marija šiame paveiksle stebuklingai atliko merginos Alisos vaidmenį. Filme herojė yra kvaila, tačiau atlieka neįtikėtinus veiksmus su stebuklingu šališkumu, kurio neįmanoma paaiškinti. Tiksliau tariant, visos Alisos mintys ir norai yra įkūnyti tikrovėje. Anos Melikyan filmo pabaiga yra ne mažiau tragiška nei paties Anderseno pasakos pabaiga.

Šis filmas iš tikrųjų gavo apie dešimt apdovanojimų, taip pat buvo apdovanotas geriausiu žiūrovų ir tikrų kino žinovų įvertinimu. Romantiška istorija netgi tapo Rusijos akademijos apdovanojimų nominantu 2008 m. Tokia sėkmė turėjo įtakos Šalajevos kūrybai, ir netrukus ji gauna vis mažiau pasiūlymų epizodiniams vaidmenims.

Maria Shalaeva filme „Undinėlė“

Spaudoje ji buvo vadinama „Russian Amelie“, o filmo kūrėjai kategoriškai nesutiko su tokiu teiginiu sakydami, kad tokios analogijos akivaizdžiai netinka, nes rusų filmą galima palyginti su Jean-Pierre Genet darbu tik bendrais bruožais, taip pat ir be perdėto dėmesio. tam tikros detalės.

Filmo biudžetas, anot kūrėjų, sudarė apie 2 milijonus dolerių, o brangiausia scena buvo šaudymo šuoliai nuo Krymo tilto, jie organizatoriams kainavo 30 tūkstančių dolerių. Be Marijos Šalajevos, filme vaidino tokie aktoriai kaip Jevgenijus Tsyganovas, Maria Sokova, Anastasija Dontsova, Irina Skrinichenko ir kiti.

Maria Shalaeva filme „Aš ten būsiu“

Tuo metu Šalajeva galvojo, kad atėjo puikiausia jos valanda, tačiau direktorių pasiūlymų nebuvo. Nuo filmavimo filme „Mermaid“ praėjo penkeri metai, o tada režisierius Pavelas Ruminovas pakvietė Mariją Šalajevą vaidinti pagrindinį vaidmenį jo dramoje „Aš būsiu šalia“. Šalajevos herojė yra moteris, kuriai nėra atimta sėkmė, sėkmė ir sėkmė, auginanti šešerių metų sūnų. Herojė galutinai serga, todėl jos tikslas yra surasti gerus globėjus savo vaikui. Už vaidmenį šiame filme 2012 m. Shalaeva gavo prestižinius kino apdovanojimus „Baltas dramblys“ ir „NIKA“.

2014 m. Buvo nufilmuotas serialas „Demonai“ pagal Fiodoro Michailovičiaus Dostojevskio romaną. Masha herojė šiame filme yra Maria Timofeevna Lebyadkina.

Maria Shalaeva filme „Demonai“

2015 m. Filmas „Susijaudinimas arba meilė blogiui“ aktorei atnešė šlovę. Marijos partneriai šiame filme buvo Jurijus Kolokolnikovas, Olga Dibtseva ir Evgenia Kalinets.

Tais pačiais metais buvo išleistas filmas, kuriame dalyvavo aktorė, pavadinimu „Be sienų“, kurio scenarijaus autorius buvo garsus gruzinų kilmės rusų kino režisierius Revazas Gigineišvili. Šiame rinkinyje esančioje Marijos Šalajevos nuotraukoje kompaniją sudarė garsūs Rusijos kino atstovai: Inna Churikova, Olegas Basilašvilis, Aleksandras Adabashyan, Hrantas Tokhatyanas, Natalija Vdovina, Anna Chipovskaya, Ivanas Jankovskis ir kiti.

Marija Šalaeva šiandien

Vienu iš paskutiniųjų aktorės filmų tapo filmai „Apie meilę“ ir „Raudonos apyrankės“. 2017 metais aktorė ketina tęsti darbus prie naujų projektų.

Maria Shalaeva filme „Apie meilę“

2016 m. Maria Shalaeva dalyvavo naujametiniame vakarėlyje „Chacha-Elka su Kisa ir Rezo“, kurį organizavo režisierius Rezo Gigineishvili ir prodiuseris Aleksejus Kiselevas. Į Tbilisio virtuvės „Didi“ restoraną susirinko labai gausus būrys įžymybių.

Garsūs lankytojai įvertino gruzinišką skonį ir tradicinius skanėstus, tai įrodo nuotraukos, kurias daugybė žvaigždžių svečių paskelbė įvairiuose socialiniuose tinkluose.

Maria Shalaeva dabar

2018 m. Marija pradėjo savo režisieriaus karjerą, Kinotavr'yje pristatydama trumpą filmą „Skyrybos“. Šis filmas buvo skirtas dviejų įsimylėjėlių, nusprendusių išvykti, gyvenimo valandai. Iš pradžių Šalajeva suprato juostą kaip melancholišką pasakojimą, tačiau filmavimo metu ji pakeitė savo požiūrį į siužetą, padarydama jį ironiškesnį.

Režisierė Marija Šalaeva

Filmas buvo pagirtas kritikų. Interviu aktorė atskleidė paslaptį, kaip ji 2 metus ruošėsi pirmojo projekto filmavimui. Kas savaitę „Instagram“ ji sukūrė mini filmą, kurį savarankiškai redagavo ir išreiškė balsu.

Be karjeros kine, Maria Shalaeva pasirodo scenoje. Repertuaro teatre menininkė negalvoja apie save, todėl vaidina autoriaus pastatytame spektaklyje „Dvi ponios link šiaurės“, kurio centre. Mejerholdas. Teatro „Prie Stanislavskio namų“ aktorė Olga Beshulya tapo jos scenos partnere ir projekto vadove.

Marija Šalaeva 2019 m

Dabar Šalajeva filmuojasi 3 projektuose - Jelenos Khazanova komedijose „Mistresses“, dramoje „Proof“ ir 16 epizodų televizijos filme „Hidden Motives“. Paveikslai bus rodomi 2019 m.

Asmenybės

Filmografija

Aktorė:

  • Dr Richter (2017), TV serialas
  • „Blockbuster“ (2017 m.)
  • Perversmai (2016), TV serialas
  • Dr Richter (2016), TV serialas
  • Pavasaris, ateik! (2016 m.)
  • Raudonos apyrankės (2015 m.), TV serialas
  • Amžinasis šaltis (2015 m.)
  • Susijaudinęs, arba Meilės blogis (2015), TV serialas
  • Tėvynė (2015), TV serialas
  • Apie meilę (2015)
  • Be sienų (2015)
  • „Fedka“ (2014 m.)
  • Antrasis gyvenimas (2014 m.)
  • Demonai (2014 m.)
  • Greita Maskva-Rusija (2014 m.)
  • Skorpionas į delną (2013 m.)
  • Dialogai (2013 m.)
  • Niekur neskubėti (2012 m.)
  • Atostogos uždarytos (2012 m.)
  • Aš būsiu šalia (2012 m.)
  • Iki naktinių pertraukų (2012 m.)
  • Mamos (2012 m.)
  • Jeanne (2011), televizijos serialas
  • Uždaryti vartai (2009 m.)
  • Broliai Karamazovai (2009), TV serialas
  • Aš (2009 m.)
  • Linksmi vyrai (2009 m.)
  • Nuotaka bet kokia kaina (2009 m.)
  • Žmogaus teisių istorijos (2008)
  • „Nirvana“ (2008 m.)
  • Kerštas: kita meilės pusė (2007)
  • Kitas (2007 m.), TV serialas
  • Undinė (2007 m.)
  • Privatus užsakymas (2007 m.), TV serialas
  • Tu nepaliksi manęs (2006 m.)
  • Kačių valsas (2006 m.)
  • ... vienas paukščių gripo atvejis (2005 m.)
  • Karuselė (2005), TV serialas
  • Oro valdovas (2004)
  • Taksi vairuotojas (2004), TV serialas
  • Naktinis pardavėjas (2004)
  • Maša (2004 m.)
  • Arbata, kava, šokiai. (2003), TV serialas
  • 1989 m. Odisėja (2003 m.)
  • Fejerverkai (2003 m.)
  • „Boomer“ (2003 m.)
  • Metimų kovas (2003)
  • Pirmakursis (2002 m.)
  • Rytojaus gimtadienis (2001 m.)

Pin
+1
Send
Share
Send

Žiūrėkite vaizdo įrašą: Kol naktis mus išskirs Treiler HD 2012 (Kovo 2020).