Garsenybės

Shia LaBeouf

Pin
+1
Send
Share
Send

Shia Saide LaBeouf, žinoma kaip Shia LaBeouf, gimė 1986 m. Birželio 11 d. Los Andžele. Motinos aktorius yra žydas, o jo tėvas buvo narvas, Shia gavo tokį neįprastą vardą savo senelio garbei. Pats vardas, beje, iš hebrajų kalbos yra išverstas kaip „Dievo dovana“, „dovana“. Interviu Labaffas pavadino savo šeimą „šiek tiek keistu, bet geru“. Tėtis dirbo klounu cirke, o mama - šokėja naktiniame klube (kartu įgijusi klasikinio baleto išsilavinimą). Namuose visada buvo linksma ir triukšminga. Tais retais momentais, kai tėvai nesusitvarkė dalykų ir nepersigalvojo, auklėjo šiauliečius. Jo motina buvo kilusi iš konservatyvių žydų šeimos, o tėvo religinės pažiūros buvo daugiau nei chaotiškos, o pagrindinis auklėjimo rezultatas buvo būsimo aktoriaus pasitikėjimas, kad sinagoga turėtų būti reguliariai lankoma.

Kai Shia buvo 10 metų, jos tėvai išsiskyrė. Nesveika popiežiaus meilė gėrimui išvedė jį į narkotikų gydymo kliniką, o motina kreipėsi į teismą, kad išsiskirtų. Šie metai prabėgo pigiausiame miesto rajone, dauguma mokinių naujoje jo mokykloje buvo iš juodos ir geltonos apylinkių. Kaip vėliau pasakojo Shia LaBeouf, jis pateikė mažų juokingų istorijų, kad neliktų šioje realybėje. Mama netyčia pamatė, ką rašo sūnus, džiaugėsi ir įtikino klubo vadovybę leisti berniukui koncertuoti scenoje. Debiutas įvyko ir jis, būdamas 15 metų, jau buvo gana garsus kaip atlikėjas ir juokingų eskizų autorius, turėjo pažįstamų meno sluoksniuose ir net savo agentą.

Aktoriaus karjera prasidėjo nuo šeimos komiko „Apšviesk Stivenus“. Po serijos apie beprotiškos šeimos nuotykius atsirado mini serijos ir skirtingos kokybės bei lygio televizijos filmai. Bet 2004 m. Jis vaidino filme „Aš, robotas“, po metų - filme „Konstantinas“, o dar po metų - dramoje „Bobis“.

2007 m. Balandžio mėn. SGA ekranuose buvo paleistas „Paranoia“ trileris, kuriame pagrindinis veikėjas, kurį vaidina Shia Labaf, įtaria kaimyną padaręs nusikaltimą. Vaizdo kasa viršijo visus lūkesčius, o Shia vaidmuo sukėlė ypač teigiamų atsiliepimų.

2007 m. Vasarą buvo išleistas filmas „Transformeriai“, kuriame Labaffas taip pat gauna ne paskutinį vaidmenį. Po to „DreamWorks“ paskelbė oficialų pranešimą, kad „Labaff“ buvo patvirtintas vaidmeniui Indianos Jones 4. Po to aktorius vaidino tokiuose garsiuose filmuose kaip „Ant kabliuko“, „Niujorkas, aš tave myliu“ ir dar dviejose „Transformerių“ dalyse. Iš viso Shia vaidino 25 filmuose. Be to, jis įkūrė savo įrašų kompaniją „Element Records“ ir savo kino kompaniją „Grassy Slope Films“.

2008 m. Vasarą Labaffas patyrė automobilio avariją, kurios metu susižeidė ranką. Bet alkoholio ir narkotikų testą atlikti nepavyko. Po metų teismas apkaltino jį vairavęs būdamas apsvaigęs nuo alkoholio ir atėmęs vairuotojo pažymėjimą. Beje, aktorius niekada nepadarė paslapčių dėl to, kad rūko gyvendamas apsėstas sveikos gyvensenos Amerikos. Jis taip pat sako, kad ir toliau reguliariai skaito Talmudą, tiesiog neturi laiko apsilankyti sinagogoje.

Biografija

Shia Said Labaff - amerikiečių aktorius, pradėjęs vaidinti filmuose kaip paauglys, vėliau išgarsėjęs visame pasaulyje dėl filmų „Transformeriai“, „Paranoija“ ir „Pavojinga iliuzija“. 2008 m. Jis buvo laikomas perspektyviausiu jaunaisiais JAV aktoriais, už kuriuos jam buvo suteiktas kino kritikų asociacijos apdovanojimas „Kylanti žvaigždė“.

Shia gimė Los Andžele šeimoje, kurią jis pats apibūdino kaip „keistą, bet šaunų“. Berniukas gavo tokį vardą savo senelio humoristo dėka: jis sugalvojo amerikiečių anūko vardą hebrajų kalba. Tiesą sakant, iš hebrajų kalbos aktoriaus vardas reiškia „ačiū Dievui už jautieną“.

Aktorė Shia LaBeouf

Shayya tėvas Jeffrey Craig Labough buvo Vietnamo karo veteranas, pakeitė daugybę profesijų, o gimus sūnui, jis veikė kaip cirko klounas. Mama Shayna Saide šoko pramogų klube, nors mokydamasi buvo papuošalų dizainerė. Dėl tėvų užimtumo šeimoje vyravo atitinkama atmosfera - netvarkinga, bet įdomi.

Deja, Labaff Sr dažnai kreipėsi į buteliuką, kuris vėliau peraugo į alkoholizmą. Ši net kelis kartus lydėjo tėvą į anoniminių alkoholikų susitikimus, tačiau ši veikla vyrui nepadėjo. Palaipsniui Jeffrey taip pat tapo priklausomas nuo narkotikų ir, būdamas beprotiškas, jam uždėjo ginklą ant sūnaus galvos. Kaip vėliau paaiškino jo tėvas, tai buvo jo karo metų prisiminimų rekonstrukcija.

Shia Lababe vaikystėje

Nepaisant to, būsimo aktoriaus mama nelaukė, ką tokie prisiminimai gali sukelti. Shayna paguldė savo vyrą į narkotikų gydymo kliniką, paėmė sūnų ir padavė skyrybų bylą. Tada Shaya buvo 10 metų. Tolesnį berniuko mokymą vykdė jo motina ir dėdė, su kuriais Labaffas net periodiškai gyveno.

Ši studijavo prestižinėje vidurinėje mokykloje, pavadintoje Aleksandro Hamiltono vardu, o tada, kai pradėjo savo kino karjerą, būdamas 12 metų, studijavo vaidybą Los Andželo „Magnit“ scenos menų mokykloje, taip pat Los Andželo konservatorijoje Teatro skyriuje, kuris vis dėlto nebaigta.

Shia LaBeouf

Jaunuolis neribojo savo talentų tik kine. Kartu su savo vaikystės draugu Lorenzo Eduardo, kuris dabar dar žinomas kaip aktorius, jis sukūrė savo hiphopo grupę. Be to, Shia Lababe vystosi kaip menininkė. Menininkas rašo skandalingus paveikslus avangardine „Actionism“ kryptimi.

Filmai

Shia LaBeouf televizijos ekrane pradėjo pasirodyti kaip dar viena 12-metė. Jo sąskaita - vaikų vaidmenys filmuose „Pusryčiai su Einšteinu“, „Karolina Niujorke“, „X failai“, „Angelo prisilietimas“ ir kituose. Pirmieji suaugusiojo vaidmenys menininko filmografijoje buvo Kelly Ernswilleris tragikomedijoje „Kelly kareivio mūšiai“, Maxas Pitroni veiksme „Charlie's Angels: Just Ahead“ ir Lewis groteskiškoje komedijoje „Dumb and Dumber: When Harry Met Lloyd“.

Aktorius sulaukė didesnio žiūrovų dėmesio dėl nuotykių filmo „Lobis“, mistinio trilerio „Konstantinas: Tamsos lordas“ ir fantastinio veiksmo filmo „Aš, robotas“. Tačiau populiarumas „Chaillot“ sulaukė 2007 m., Kai jaunas vyras atliko pagrindinį vaidmenį jaunimo dramos trileryje „Paranoija“.

Ant sėkmės bangos aktorius gauna perspektyviausių projektų scenarijus ir dalyvauja tęsinyje „Indiana Jones ir krištolo kaukolės karalystė“, fantastiniame veiksmo filme „Transformeriai“ ir trileryje „Ant kabliuko“. Šie darbai patvirtino Labaffo vardą tarp geidžiamiausių Holivudo menininkų.

Vėliau aktorius vaidino kartu su Michaelu Douglasu finansinėje dramoje „Volstritas: pinigai nemiega“ su Robertu Redfordu trileryje „Nešvarūs žaidimai“.

Kitas garsus Shaya Labafo darbas buvo erotinis filmas „The nimfomanija“, o paskutiniai ekranai buvo karinis filmas „Pyktis“, kelio istorija „American Cutie“ ir trileris „Karas“.

Norėdamas būti įtikinamas ekrane, aktorius, ruošdamasis dirbti prie vaidmenų, naudojo radikalias priemones. Taigi, vaidindama filme „Pats girtiausias rajonas pasaulyje“, kuriame Tomas Hardy veikė kaip jo partneris, Shia gėrė alkoholį. Ir dirbdamas prie vaizdo veiksmo filme „Pavojinga iliuzija“, kaip prisipažino pats Labaffas, jis naudojosi LSD.

Asmeninis gyvenimas

Pirmasis iš „Shia Lababha“ partnerių buvo dainininkas Keely Williamsas, grupės „Chita Girls“ vokalistas. Jaunimas susitiko visą 2003 m., O tada aktorius užmezgė ilgus santykius su modeliu Tea Brazner. Jie susitiko prie sportinės dramos „Triumfas“ rinkinio ir kartu buvo trejus metus. Išsiskyrimas įvyko dėl to, kad Shia vis daugiau laiko skyrė darbui, o ne mergaitei.

Megan Fox ir Shia Lababe

Labuffas turėjo trumpų reikalų su dainininke Rihanna, aktorėmis Isabelle Luca ir Megan Fox. Įdomu tai, kad dvi pastarosios ponios, užmezgusios ryšį su Labaffu, buvo rimtuose santykiuose su dabartiniais partneriais. Izabelė vis dar oficialiai susitiko su aktoriumi ir muzikantu Adrianu Grenier, o Megan Fox buvo visiškai susituokusi su serialo „Beverly Hills, 90210“ žvaigžde, aktoriumi Brianu Austinu Greenu.

Kitas Labaffo meilužis buvo ilgametė pažįstama Carey Mulligan. Reikalas prasidėjo filmuojant Volstrytą: „Money Don't’t Sleep“, tačiau 2010 m. Pora išsiskyrė. Tačiau Shia vis dar vadina Carey vienu iš artimiausių savo draugų. Kita aktorė, davusi „Labaff“ širdį, buvo Caroline Fo, kuri su juo susitikinėjo iki 2012 m. Rugsėjo mėn.

Mia Goth ir Shia Lababe

Ir Karoliną pakeitė paskutinė mylimoji Shayy, britų aktorė ir mados modelis Mia Goth, su kuria aktorius susipažino dirbdamas prie paveikslo „Nimfomanė“. Jaunimas susitiko trejus metus, tačiau su pertrauka - 2013 m. Kelis mėnesius nutraukė santykius, bet tada vėl sujungė savo likimus.

Vėliau asmeniniame gyvenime Shayy Labaf prasidėjo stabilumo laikotarpis. Įsimylėjėliai susižadėjo ir pradėjo gyventi civilinėje santuokoje, o 2016 metų spalio 10 dieną Las Vegase įvyko spalvinga vestuvių ceremonija. Shia Lababe dabar yra oficialiai vedusi. Aktoriaus gerbėjai tikisi, kad artimiausiu metu Labaffas su žmona susilauks vaikų, tačiau kol kas pora mėgsta bendrauti. Jaunimas yra beveik neatsiejamas, kaip sakoma nuotraukose, patenkančios į menininko „Instagram“.

Shia LaBeouf su žmona

Kaip ir daugelis šiuolaikinių žmonių, Shia Lababe nėra abejingas tatuiruotėms. Dešiniajame aktoriaus rieše yra užrašas „1986–2004“, simbolizuojantis gimimo datą ir, matyt, paveikslo pasirodymo datą. Aktorius kairįjį petį papuošė plėšrūno kojos atspaudu, ant šono uždėjo filosofinį antrankio rankos, rašančios laišką, vaizdą, o ant klubo - reperio Tupako Shakuro, kuris buvo nužudytas 1996 m. Paslaptingomis aplinkybėmis, portretą.

Shia Lababe save laiko sportuojančiu žmogumi: aktorius daug laisvo laiko praleidžia važiuodamas dviračiu ir naršydamas. Ši yra aistringa aštrių meksikietiškų patiekalų mėgėja ir mėgsta kavą. 2015 m. Pabaigoje jis viešai paskelbė vaizdo klipą „Tiesiog daryk“, kurio tikslas yra motyvuoti žmones įgyvendinti savo svajones.

Shia Lababe su krepšiu ant galvos

Shia LaBeouf garsėja ne tik savo darbu kine. Aktorius žinomas kaip brakonierius ir ekscentrikas. Jo sąskaita reguliarūs viešosios tvarkos pažeidimai, areštai už vairavimą apsvaigus nuo alkoholio. Į filmo „Nimfomaniakas“ premjerą, vykusį Berlyno festivalyje, Labaffas atvyko su paketu ant galvos su užrašu: "Aš nebe garsus".

2017 m. Aktorius dalyvavo viename pikete prieš Donaldo Trumpo išrinkimą JAV prezidentu. Mitingo metu vienas iš praeivių nesutiko su Šajos tezėmis, kurios supykdė aktorių. Dėl Labaffo inicijuotos kovos vyras gavo nesunkių sužalojimų, po kurių aktorius buvo nuvežtas į policijos nuovadą.

O 2017 metų vasarą apsvaigęs menininkas buvo sulaikytas užpuolimą teisėsaugos pareigūnams.

Aktorė Shia LaBeouf

Dėl alkoholio ir nelegalių narkotikų vartojimo problemos „Labaf“ privertė kreiptis į reabilitacijos kliniką, taip pat kreiptis į psichoterapeutus. Labaffas ekscentrišką elgesį paaiškina negalėjimu išlikti ramiu ir drausmingu dirbant prie sudėtingų prieštaringų vaizdų.

Shia LaBeouf dabar

2017 m. Menininkas dalyvavo Švedijos režisieriaus Janus Metz dramoje „Borg / Mackinroy“ apie dviejų puikių mūsų laikų tenisininkų konfrontaciją. Drama aprašo įvykius, kurie numatė švedo Bjorno Borgo ir amerikiečio Johno McEnroe turnyrą 1980 m. Vimbldone.

Prieš šaudymą abu pagrindiniai aktoriai - Sverriras Gudnasonas ir Shia Labaffas - šešis mėnesius kasdien vedė pamokas iš profesionalių teniso trenerių. Pasak Shia Lababe, jis anksčiau buvo gavęs pasiūlymą vaidinti tenisininką Mackinaw filme „Superhound“, tačiau aktorius atsisakė dėl netinkamo scenarijaus.

Vienas paskutinių menininko repertuaro buvo nuotykių paveikslas „Falcon from Peanut Paste“. Shaye atiteko smulkaus nusikaltėlio vaidmeniui, kuris tampa Zacho draugu, Dauno sindromu sergančiu vyru, kuris pabėgo iš internatinės mokyklos. Filme taip pat vaidino Dakota Johnsonas ir Johnas Burntalis.

2018 m. Balandžio mėn. Tapo žinoma, kad „Labaff“, slapyvardžiu Otis Lort, parašė scenarijų veikiančiu pavadinimu „Lapochka“. Siužetas buvo paremtas pradiniu menininko biografijos laikotarpiu. Filmą režisuos Alma Harel, o pagrindinį veikėją - Lucas Hedgesas. Pati Shia Labab ekrane pasirodys kaip savo tėvo atvaizdas.

Aktorių incidentai

  • 2008 m. Kovo mėn. Jis buvo areštuotas už atsisakymą palikti vieną iš Čikagos vaistinių.
  • 2008 m. Liepos mėn. Shia įvyko avarija, dėl kurios jis susižeidė ranką. Policijai atvykus į įvykio vietą, aktorius atsisakė atlikti cheminį alkoholio ir narkotinių medžiagų tyrimą. 2009 m. Sausio mėn. Los Andželo teismas apkaltino jį dėl vairavimo apsvaigus nuo alkoholio ar narkotikų remiantis „fiziniais ženklais“ (sukimasis, neryški kalba ir kt.) Ir atėmė vairuotojo teisę vairuoti.
  • 2014 m. Vasario mėn. „LaBeouf“ dalyvavo filmo „Nimfomanija“ premjeroje Berlyno kino festivalyje su popieriniu maišeliu ant galvos.
  • 2014 m. Birželio 27 d. Shia Lababe buvo areštuota Brodvėjaus teatro pastate dėl kaltinimų, kad trikdo viešąją tvarką. Pasak liudininkų, Labaffas rūkė, šaukė ir visaip trukdė auditorijai. Paprašytas išvykti jis atsisakė, o tada ėmė grasinti policijai ir priešintis jai. Aktorius buvo nuvežtas į policijos nuovadą ir apkaltintas netvarkingu elgesiu.
  • 2017 m. Sausio 26 d. Shia Lababe buvo areštuotas šalia judančio paveikslo muziejaus dėl kaltinimų trečiojo laipsnio smurtu prieš vieną iš veiksmų, kuriuos vykdo jis nebus padalytas.
  • 2017 m. Liepos 8 d. Labaffas buvo areštuotas Savanoje (Džordžija) dėl kaltinimų netvarkingu elgesiu už policijos pareigūno įžeidimą dėl atsisakymo parduoti cigaretę ir buvimo viešoje vietoje apsvaigus.

Filmografija

MetaiRusiškas vardasOriginalus pavadinimasVaidmuo
1998 f Kalėdinis būdas Kalėdų kelias Kal
1998 f Beždžionių verslas Beždžionių verslas Waite
1998 tf Pusryčiai su Einšteinu Pusryčiai su Einšteinu Joey
1999 su Karolina Niujorke Karolina mieste Etanas
1999 su Jesse rusas Džesė Mo
1999 su Nenuspėjama Susana Staiga susan Ricci
1999 su Angelo prisilietimas Palietė angelas Džonis
1999 su X failai X failai Ricci Lupont
2000 su Greitoji pagalba Er Darnellas kalvis
2000 su Keistuoliai ir riešutai Keistuoliai ir geeksai Gilbertas
2000 su Uždegkite su Stivengais Net Stivenai Luisas Stevensas
2001 tf Varoma (angliškai) rusų kalba. Sužeistas Ronnie Van Dusen
2001 su Košmaro kambarys Košmaro kambarys Dylanas Pierce'as
2002 tf Diena iš gyvenimo Tru prisipažinimai Edio vaikštynė
2002 ms Išdidi šeima Didžiuojasi šeima Johnny Mcbridge
2003 f Kelly kareivio mūšiai Kova dėl purtyklių aukštumų Kelly Earnswiller
2003 f Charlie's Angels: Tiesiog pirmyn Čarlio angelai: visiška droselis Maxas Pitroni
2003 f Dumb and Dumber: Kai Haris pasitiko Lloydą Kvailas ir nykus: kai Haris pasitiko Lloydą Lewisas
2003 f Lobis Skylės Stenlis Ilnatsas IV
2004 f Aš robotas Aš, robotas Farberis
2005 f Triumfas Didžiausias kada nors žaidęs žaidimas Pranciškus Wime'as
2005 f Konstantinas: Tamsos valdovas Konstantinas Chasas Crameris
2006 f Bobis Bobis Cooperis
2006 f Kaip pažinti savo šventuosius Savo šventųjų atpažinimo vadovas Dito
2007 f Paranoja Disturbija Cale brecht
2007 mf Pagauk bangą! Naršoma Cody Maverick
2007 f Transformatoriai Transformatoriai Samas Whitwicky
2008 f Indianos Džounsas ir krištolo kaukolės karalystė Indianos Džounsas ir krištolo kaukolės karalystė Henris Williamsas / Henris Jonesas III
2008 f Ant kabliuko Erelio akis Jerry Shaw / Ethan Shaw
2009 f Transformatoriai: žuvusiųjų kerštas Transformatoriai: žuvusiųjų kerštas Samas Whitwicky
2009 f Niujorkas aš tave myliu Niujorkas, aš tave myliu Jokūbas
2010 f Wall Street: pinigai nemiega Wall Street: pinigai niekada nemiega Jokūbas Moore'as
2011 f Transformatoriai 3: Tamsioji mėnulio pusė Transformatoriai: Mėnulio tamsa Samas Whitwicky
2012 f Labiausiai girtos apskrityje pasaulyje Neteisėtas Džekas bondurantas
2012 f Nešvarūs žaidimai Tavo kompanija Benas šepardas
2013 f Pavojinga iliuzija Būtina Charlie Countryman mirtis Čarlio tautietis
2013 f Nimfomanija Nimfomanija Jerome
2014 f Fury Fury Boyd „The Holy One“ gulbė
2015 f Karas Žmogus žemyn Gabrielius būgnininkas
2016 f Amerikos cutie Amerikos medus Džeikas
2017 f Borgas / McEnroe Borgas / McEnroe Jonas mackinroy
2019 f Mielasis Mielas berniukas Džeimso lortas
2019 f Žemės riešutų kiaušinis Žemės riešutų sviesto falukas Taileris
2020 f Taksistas Taksistas

Vaikystė ir paauglystė

Geoffrey retai eidavo namo, didžiąją laiko dalį gėrė su draugais veteranais ir vartojo heroiną. Laikas nuo laiko jis bandydavo atsiplėšti, lankydavosi anoniminių alkoholikų susitikimuose (dažnai kartu su sūnumi), tačiau po kurio laiko vėl nurimdavo.

Kai Shia suėjo dešimt, tėvas nebegalėjo savarankiškai susidoroti su priklausomybe ir pateko į narkotikų gydymo kliniką. Motina pateikė prašymą dėl skyrybų ir paliko šeimą, pasiimdama sūnų.

„Shia Labafa“ skandalai

Per Larso von Triero filmo „Nimfomanė“ premjerą jis pasirodė salėje su paketu ant galvos, ant kurio buvo parašyta „Aš nebe garsus“. Po kelerių metų LaBeoufas surengė veiksmą Oksfordo universiteto lifte, kuriame visą dieną važinėjo, kalbėjosi su žmonėmis ir skelbė, kas vyksta internete.

Kartą jis surengė panašų renginį viename Niujorko kino teatre, kuriame tris dienas iš eilės žiūrėjo savo filmus, kviesdamas visus norinčius prisijungti prie jo per socialinius tinklus.

32 metų Shia Labab po šešerių metų santykių, iš kurių du praleido santuokoje, išsiskiria iš anglų aktorės - 24-erių Miei Goth. Yra žinoma, kad pora nusprendė išsiskirstyti kartu. Dabar aktorius susipažįsta su buvusiu aistru Robertu Pattinsonu.

Prieš dvejus metus Shia ir Mia vestuves vedė Las Vegase. Atostogoms jaunavedžiai išleido apie 700 dolerių, o vyras, vainikuotas Elvio Presley kostiumu, juos vainikavo. Prieš metus jų santykiai pradėjo blogėti dėl LaBeoufo priklausomybės nuo alkoholio.

Pasak žvaigždžių atstovo, Ši ir Mia abipusiu sutarimu išsiskyrė taikiai ir atsisakė atskleisti informaciją apie turto padalijimą.

Neseniai fotografai pastebėjo, kad aktorius palieka namus Londone su savo nauja aistra. Kino žvaigždės mylimoji 30-metė britų dainininkė Talia Debrett Barnett asmeniškai patvirtino, kad ji ir Shaya yra „kartu ir laimingi“. Sklando gandai, kad būtent dėl ​​švelnaus brunetės amerikiečių aktorius išsiskyrė su savo žmona Mia Goth, su kuria jis susitiko filmo „Nimfomanija“ komplektacijoje.

Praėjusį spalį Thalia išsiskyrė su britų aktoriumi 32-ejų Robertu Pattinsonu, su kuriuo ji draugavo dvejus metus. Įsimylėjėliai planavo susituokti, tačiau jie, remiantis oficialia versija, išsisklaidė dėl darbo grafikų nesuderinamumo.

Išsiskyręs su Mia Goth, LaBeoufas, matyt, sugebėjo susidoroti su priklausomybe ir visiškai pasinėrė į savo filmo, paremto savo biografija, scenarijų, kuriam pats Shia parašė, darbą. Filmo „Cukrus“ rinkinyje jis susitiko su Roberto Pattinsono buvusia nuotaka ir po jų santykių peržengė nustatytą ribą.

Pin
+1
Send
Share
Send

Žiūrėkite vaizdo įrašą: Shia LaBeouf Sheds a Tear While Eating Spicy Wings. Hot Ones (Kovo 2020).